Autóvillamosság

Személyautók mindenre kiterjedő autóvillamossági javítását és szervizelését vállaljuk.

Akkumulátor ellenőrzés, kapacitás mérés, terhelés mérés. Ablakemelő szerkezet ki illetve beszerelése, javítása, cseréje. Meglévő vagy utólagosan beszerelt tolatóradarok javítása cseréje, szervizelése. Autóriasztók, indításgátlók, GPS nyomkövető rendszerek szakszerű beszerelése. Fedélzeti kamerák értékesítése, szakszerű beszerelése.

Autóhifi rendszerek beépítése, kivitelezése az igényeknek megfelelően minden típusú gépkocsiba. Mélyládák, erősítők, hangfalszettek profi beépítése! Nappali menetfények szakszerű beépítése, bekötése. Önindítók ki-beszerelése, javítása, cseréje.

Felszereléseinket, tudásunkat, műhelyünket folyamatosan fejlesztjük. Igyekszünk a legújabb technológiákat alkalmazni, valamint nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tudásunkat folyamatos képezzük.

autóvillamossági szerelő1

autóvillamossági szerelő

  • generátorok, önindítók, elektromos berendezések javítása
  • rejtett kapcsolók, indításgátlók, riasztók, centrálzár javítás, beépítés
  • rádió, autóhifi beszerelés, Xenon fényforrások, ülésfűtés
  • motordiagnosztika, általános autóvillamossági szerviz
  • tolatóradarok beszerelése, elektromos ablakok, központi zárak
  • VARTA akkumulátorok forgalmazása
autó diagnosztika2

autó diagnosztika

Computeres diagnosztika

Hibakódok kiolvasása és törlése, a feltárt hibák javítása, szükség esetén programozás, rejtett hibák javítása, ami növeli a teljesítményt és csökkenti a fogyasztást sok esetben. Fontos a computeres diagnosztika, mivel az "új" de még a 10-15 éves gépjárművek is telis-tele vannak elektronikus rendszerekkel, alkatrészekkel. A hibák megtalálásához is elengedhetetlen a diagnosztikai szoftver vagy műszer, segítségével sokkal biztosabb a hiba forrásának megállapítása. Ez csökkenti a javítás időtartamát, nem cserélünk feleslegesen alkatrészt, sok pénzt megtakarítva ezzel Önnek.

Akkumulátor

Akkumulátor problémák megoldás. Akkumulátor terhelés, akkumulátor mérés illetve szükség esetén a rossz akkumulátor cseréje. akkumulátor átvevő hely, használt - régi akkumulátorát nálunk leadhatja.

Varta akkumulátorok forgalmazása, minden típusú gépjárműhöz.

VARTA termékek széles skálájával a Prestige Alarm minden járműhöz a megfelelő akkumulátort ajánlja. A VARTA akkumulátorai különösen magas minőségűek, az évek folyamán a VARTA név a minőségével és megbízhatóságával már bizonyított. Mindez tükröződik a termékeikben is. A VARTA a gépkocsi akkumulátorok legerősebb márkája Európában,

akkumulátor3

akkumulátor

Extrák

nappali fény, xenon, tolatóradar, trafipax védelem, FEDÉLZETI KAMERÁK, autóhifi, ülésfűtés

Nappali fény

A nappali menetjelzővel sokkal biztonságosabb az utazás. A hivatalos tanulmányok egyértelműen alátámasztják ezt. 2011-től az ECE jóváhagyási körbe tartozó minden haszongépjárműnek nappali menetjelző fénnyel kell rendelkeznie. A törvényhozó egy speciális típusvizsgálat lefolytatását írta elő a nappali menetjelző fények személygépkocsikra és haszongépjárművekre való felszerelésének engedélyezéséhez.

A nappali fényszórók indításkor a gyújtással együtt bekapcsolnak. Lényegesen kevesebb áramot fogyasztanak, ezzel üzemanyag is megtakarítható.

Nappali fény4

Nappali fény

xenon világítás5

xenon világítás

Xenon

A hagyományos izzók fényereje kisebb, minta xenon izzóknak. A Xenon izzók javítják a látási viszonyokat mind az éjszakai, mind az esti közlekedések folyamán, nyugtatóbb a fényük, nem fárasztja úgyaz emberi szemet. Az útburkolati jelek a táblák láthatóak maradnak még nedves útburkolat esetében is. Az élettartamuk túlszárnyalja a halogén izzók élettartamát. A xenon nem érzékeny a rázkódásra mert nincs benne izzószál. Bármelyik gyári halogén izzó foglalatába könnyedén beszerelhető. Előnyei: nagyobb fényerő, megbízhatóbb, hosszabb élettartam, jobb megjelenés, nem fárasztja a szemet, útburkolati jelek és táblák jobban látszódnak

Tolatóradar, parkolás segítő

Egyre nagyobb igény mutatkozik a vezetést segítő és a biztonságot növelő elektronikák után. A tolatóradar nem csak biztonságunkat növeli, de emeli autónk felszereltségét - értékét.

Jellemzők: biztonságos működés mozgó vagy álló helyzetben, diszkrét, esztétikus külső, festhető, könnyű beépítés, vízálló kivitel

A tolatóradar a hátrameneti fokozattal együtt kapcsol be, melyet hanggal , és a kijelző bekapcsolásával jelzi. Az érzékelők a gépkocsi lökhárítójába vannak beépítve, mely az ultrahang visszaverődés idejéből számítja ki a gépkocsi és az adott tárgy távolságát. A pontosabb érzékelés végett ajánlott a 4 szondás kivitel.

tolatóradar6

tolatóradar

fedélzeti kamerák7

fedélzeti kamerák

Fedélzeti autós kamerák

Az autóba szerelhető kamerákkal kiváló minőségben rögzítheti az úton történt eseményeket. Ha Ön sokat van úton, rögzíteni akarja a történeteket, akkor a Prestige Alarm segít önnek ebben.

Az autóba szerelhető kamerák manapság egyre elterjedtebbek, egyre több autóban szerelik be őket. Mivel rögzíti az eseményeket olyan mint egy autós fekete doboz. Nem csak az úton történeteket rögzíti hanem az utastér hangjait is. Bármilyen járműben teherautóban, személyautóban jó szolgálatot tehet ha segít egy egy kellemetlen helyzetet tisztázni

Radar detektorok

A BEL/Target Euro 330HU típusú detektor átlagos használathoz ajánlott, kifejezetten a magyar piacra fejlesztett készülék. A BEL/Target Euro 550 típusú modell a legjobb európai mobil lézer- és radardetektor: mindent tud, amit egy detektor tudhat, a világszerte sebesség ellenőrzésre használt valamennyi frekvenciát tudja érzékelni, és ezáltal bárhol előre jelezheti a "veszélyt".

trafipax védelem8

trafipax védelem

Radar detektorok

A BEL/Target Euro 330HU típusú detektor átlagos használathoz ajánlott, kifejezetten a magyar piacra fejlesztett készülék. A BEL/Target Euro 550 típusú modell a legjobb európai mobil lézer- és radardetektor: mindent tud, amit egy detektor tudhat, a világszerte sebesség ellenőrzésre használt valamennyi frekvenciát tudja érzékelni, és ezáltal bárhol előre jelezheti a "veszélyt".

Lézer blokkolók

Sebességmérés lézerrel. A lézeres sebességmérés egy sokkal precízebb technológiát képvisel. Működésükben teljesen eltérnek a "hagyományos" radaros méréstől. A lézeres sebességmérés két egymást követő pillanatban határozza meg a jármű távolságának különbségét, ezáltal a sebességét. Ezt a mérést 200 alkalommal képes elvégezni másodpercenként.

A lézeres sebességmérések alkalmával videofelvételt is készít a rendőrség.

Lézerblokkolóink a sebességmérés kezdetétől képesek blokkolni a jeleket, ezáltal lehetőség nyílik a megengedett sebességre való lassításhoz. A sebességméréseket már 2 km-ről képes érzékelni a készülék.