Karosszéria, fényezés

karosszéria javítás, autófényezés, műanyag javítás, kárfelvétel
karosszéria javítás Karosszéria
autófényezés Autófényezés
műanyag javítás, heggesztés Műanyag javítás
kárfelvétel, kárügyintézés Kárfelvétel

Karosszéria javítás

A munkafolyamatok közül az első lépés mindig a karosszéria javítás. A karosszéria pontos, precíz összeillesztése elengedhetetlen a többi folyamat szempontjából. Pontos megvizsgálást követően felmérjük a törött alkatrészeket, idomokat.

A vizsgálat során az is kiderül mely alkatrészeket lehet javítani és melyeket cserélni. A sérült, deformálódott elemeket visszaállítjuk az eredeti méretükre.

Amikor az autó tartó részeit visszaillesztettük,utána a fő tartórészeket cseréljük vagy javítjuk, úgy hogy azok milliméter pontossággal illeszkedjenek egymáshoz. A különböző sérült elemek javítása hegesztéssel és csavarozással kerülnek vissza az eredeti helyükre. A törött és/vagy sérült műanyag alkatrészeket lecseréljük vagy úgynevezett meleg javítással nyerjük vissza az eredeti méretüket, formájukat.

karosszéria javítás1

karosszéria javítás

Az autó új, javított részeit pontos, precíz összeillesztése után ismét szétszedjük és a korrózióvédelem és a fényezés után újból összerakjuk.

Horpadás javítás: A gépkocsi kisebb nagyobb horpadásainak javítását, az autó fénytöréseinek eltüntetését vállaljuk.

Autófényezés

Cégünk a legmodernebb technikával fényezi újra a karosszéria elemeket. A gondosan lealapozott és korrózió védett elemeket, beazonosított színkóddal, hőkamrában fényezzük újra.

A pontos szín előállítására számítógép alapú színkeverő rendszert használunk. Minden alkalommal próbafújást végzünk egy úgynevezett próbakártyára. Minden próbafújást(száradás után) összehasonlítunk napfény és neon fénynél egyaránt. Csak tökéletesen megegyező színű elemeket készítünk fel a fényezésre.

Az előzőleg sérült elem fényezésre való felkészítése gitteléssel, majd (finom)csiszolással kezdődik. A megszáradt elemeket fényezőkamrába visszük, és a megfelelő rétegszám felhordása után jó minőségű lakkal lefújjuk. A teljesen megszáradt alkatrész/autó végleges összerakása már a lakatosműhelyben történik.

autófényezés2

autófényezés

műanyag javítás, heggesztés3

műanyag javítás, heggesztés

Műanyag javítás

Sérült műanyag és üvegszál karosszéria elemek javítását is vállaljuk, garanciával. Azokon az elemeken, amelyeken "csak" letört a tartófül vagy repedés van, könnyedén újból egybeolvaszthatóak.

A gyűrődések, horpadások szintén kisimíthatóak. A sérült/törött alkatrészeket nem mindig kell rögtön kicserélni, így ezek nagyon pénztárcabarát megoldások lehetnek.

Az üvegszálból készült elemek ragaszthatóak vagy pótolhatóak. A gyári méretre és formára visszaállított alkatrészeket száradás után lefényezzük.

Kárfelvétel, kárügyintézés

Cégünknél lehetőség van kárfelvételre, melyet munkatársunk végez. Ezzel Ön jelentős időt takarít meg nem csak magának hanem autója helyreállításánál.

Kárügyintézés

Cégünknél teljes körű kárügyintézést vállalunk, ami magában foglalja:

  • A gépjármű elszállítását a helyszínről
  • A káresemény bejelentését
  • Káresemény felvétele, kárszemle
  • A gépjármű megjavítását
  • A biztosítóval való elszámolást
Önnek már csak az autóért kell eljönnie.
kárfelvétel, kárügyintézés4

kárfelvétel, kárügyintézés

Letölthető dokumentumok a kárügyintézéshez, biztosító társaságonként

Minden biztosító a saját kárbejelentő dokumentumát használja, kérjük töltse le a megfelelőt.