Autóriasztók, biztonságtechnika

autóriasztók, immobilizerek, rablásgátlók, GPS gépjárművédelem

Autóriasztók, indításgátlók, váltózárak, GPS rendszerek

A Prestige Alarm fő tevékenysége az autóvillamosság és azon belül is az autóriasztók, indításgátlók, váltózárak, autóvédelmi, biztonsági rendszerek telepítése, szervizelése. Természetesen foglalkozunk olyan kényelmi extrákkal is, mint a tolatóradarok, kihangosítók, beszerelése és meghibásodásuk esetén ezek javítása.

Odafigyelünk ügyfeleink igényeire, és a gépkocsijuk érdekeit szem előtt tartva segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb biztonsági eszközt, készüléket. Naprakészek vagyunk a legújabb technikákat illetően. Korszerű, gyors és pontos, de csak minőségi munkát adunk ki a kezeink közül!

A következő biztonságtechnikai feladatokat vállaljuk:

cégünknél teljes körű beszerelést, javítást, szervizelést és karbantartást végzünk:

  • autóriasztó beszerelés és javítás (2 év garancia)
  • rablásgátlók, immobiliserek, trükkös rablásgátlók beszerelése és javítása, indítástiltás és javítás
  • sebességváltózár beszerelés(5 év garancia), motortérzárak beszerelése
  • műholdas rendszerek, GPS nyomkövető, telefonos GSM rendszerek
  • központizárak, tolatásérzékelők, ülésfűtés, kihangosítók
Mindezek kívül teljeskörű autóvillamossági javításokat is vállalunk.
biztonságtechnika00

biztonságtechnika

Autóriasztók

Legyen modern, legyen megbízható, melyiket válasszuk Autónk védelmének érdekében igen csak széles kínálat várja a tulajdonosokat a különböző riasztó berendezések típusaiból.

Az autóriasztók számtalan típusa közül nem könnyű a legjobb megoldást kiválasztani, de néhány szempontot érdemes figyelembe venni.

A technológia fejlődik, a tolvajok fejlődnek, erre az autó tulajdonosoknak nincsen sem idejük sem lehetőségük. Megoldás: törekedjünk a láthatatlanságra és lehetőség szerint az autóriasztók kombinálására, a többszörös védelemre.

A gyári autóriasztók mellé, szinte kötelező kiegészítő védelmet választani. A legtöbb gyári riasztót úgy ismerik a tolvajok mint a tenyerüket. A rejtett és csendes riasztási rendszerek nagy előnye a hangos szirénákkal szemben, hogy azonnal jelez a tulajdonosának.

Autóriasztók01

Autóriasztók

Modern, megbízható autóriasztóért vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk az igényei és a gépjárműve szempontjából a legideálisabb megoldást kiválasztani Önnek.

Az autóriasztók biztonsági fokozatai: a gépjárművédelem technológiai lehetőségei igen széles skálán mozognak különböző biztonsági fokozatok szerint.

1. szint: Az alap gyári felszereltséget képezi az autóriasztó, de ez igen alacsony biztonsági fokozatot jelent.
2. szint: A gyári riasztó, plusz kiegészítő autóriasztóval való kombinálása.

3. szint: Az autó távfelügyeleti szolgáltatáshoz kötött, minden esetben optimális biztonsági óvintézkedés.
1+ szint: Egyéb védelmi berendezések, úgy mint a kormány vagy a váltózárak.

sebességváltózár, motortérzár2

sebességváltózár, motortérzár

Váltó és motortér zárak

A többéves gyakorlat azt igazolja, hogy a jármű bebiztosítása alapmódszereként még az elektronika valamennyi előnyét is figyelembe véve továbbra is a mechanikailag szilárdan lezárt jármű marad.

A mechanikai sebességváltó zár a legigényesebb jelenlegi biztonságtechnikai követelményeknek is eleget tesz. Masszív, a jármű karosszériájával szilárdan összekapcsolt szerkezet. Egyedülállóan szabadalmazott zárbetétet használ. A zár kezelése rendkívül egyszerű, mivel a zárat annak egyszerű elfordításával zárhatjuk a zárbetét egyidejű benyomásával.

A leggyakrabban feltört részek közé tartozik a motorház és a motorháztető.

A motortérzár, a motorháztető egyedülálló elektromechanikus biztonsági rendszere, amely segít megóvni a gépjárművek olyan drága alkatrészeit, mint pl. a vezérlőegység, a xenon fényszórók vagy az akkumulátor. A rendszer a gépkocsi karosszériájában belül elhelyezett, kívülről megtámadhatatlan zárból áll. A rendszer telepítése teljes mértékben független a többi biztonsági rendszertől, és nem igényel beavatkozást a karosszériába sem.

A motortérzár, a motorháztető egyedülálló elektromechanikus biztonsági rendszere, amely segít megóvni a gépjárművek olyan drága alkatrészeit, mint pl. a vezérlőegység, a xenon fényszórók vagy az akkumulátor. A rendszer a gépkocsi karosszériájában belül elhelyezett, kívülről megtámadhatatlan zárból áll. A rendszer telepítése teljes mértékben független a többi biztonsági rendszertől, és nem igényel beavatkozást a karosszériába sem.

GPS & GSM3

GPS & GSM

GPS & GSM Járművédelmi rendszerek

A Prestige Alarm csapata vállalja mind a műholdas - GPS, mind pedig a mobiltelefonos - GSM védelmi megoldások beépítését, karbantartását, javítását.

Ezekkel a biztonságtechnikai módszerekkel a gépjárművét folyamatosan megtudja figyelni, illetve ha megtörténik a baj, megtudja azt találni.

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb GPS vagy GSM alapú biztonság techinaki eszközt, készüléket. Naprakészek vagyunk a legújabb technikákat illetően.